Sikre meldinger

Om Sikre meldinger

Sikre meldinger sjekker tekster og direktemeldinger du mottar for phishing-lenker.

Safe Messaging er tilgjengelig i standard-, pluss- og premium-abonnementsplanene for Kaspersky-appen.

Sikre meldinger bruker Kaspersky Security Network for å sjekke koblinger i meldinger.

Sikre meldinger blokkerer bare lenker i Google Chrome. For å beskytte deg mot farlige koblinger i direktemeldinger, angi Google Chrome som standard nettleser .

Denne funksjonen kan også fungere med forhåndsinstallerte nettlesere på noen enheter, for eksempel Samsung Internet på en Samsung-enhet. Andre nettlesere støttes ikke. Hvis du har en Huawei-enhet uten Google Chrome-nettleser, er denne funksjonen ikke tilgjengelig for deg. I så fall er en kortere versjon av Sikre meldinger tilgjengelig som Text Anti-Phishing-funksjonen .

I dette avsnittet

Koblinger i tekstmeldinger (SMS)

Koblinger i direktemeldinger